Theo #2019-001 – Oostende

IMG_20191107_082548_738.jpg

Er worden alweer volop initiatieven genomen om geld in te zamelen voor goede doelen naar aanleiding van de warmste week van Studio Brussel.

Zo is er ook de kikker “Theo” die voor het goede doel TEJO staat. TEJO biedt jongeren onder de 20 jaar gratis anoniem kortdurend en onmiddellijk therapeutisch bijstand aan.
Meer informatie vind je op hun Facebook pagina.

 

Om het goede doel te steunen, kun je een Theo aankopen voor 8 EUR of je kunt bieden of de gesigneerde kikkers van bekende personen. Volg zeker hun facebookpagina als je geïnteresseerd bent in een gesigneerde Theo.

Theo is een handig formaat, geen excuus om Theo thuis te laten. Neem hem overal mee naartoe en post je foto van Theo op Facebook of Instagram met de hashtag #theo4tejo.

Nu is mijn Theo nog op logement bij mijn zus te Hulste en mist deze helaas het tripje naar Oostende. Niet getreurd echter, Theo van mijn mama kwam op bezoek en wou wel eens speciaal voor de gelegenheid ook voor mij poseren. Ik geef jullie “Sunset-Theo” te Oostende.

En speciaal voor mijn zus ook “kwal-Theo”. Nee hoor, geen onderliggende boodschap, maar wel op haar vraag om Theo kennis te laten maken met een kwal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: