Laatste weduwe

9789402758368_frontTitel: Laatste weduwe
Reeks: Will Trent #9
Auteur: Karin Slaughter
ISBN: 9789402758368
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Een onschuldig winkeluitje loopt uit op een nachtmerrie wanneer Michelle Spivey wordt ontvoerd als ze met haar dochtertje het winkelcentrum verlaat. De politie zet een zoekactie in gang, haar partner doet een emotionele oproep in de media, maar Michelle is en blijft spoorloos. Een paar weken later geniet special agent Will Trent van een rustige zondag met zijn vriendin Sara Linton als er opeens luide sirenes afgaan. Sara en Will zijn erop getraind om hulp te verlenen in noodgevallen – ze gaan erop af in plaats van de andere kant op te rennen. Maar vandaag wordt dat instinct ze noodlottig. Binnen enkele uren loopt alles volledig uit de hand: Sara wordt gekidnapt en Will gaat noodgedwongen undercover om haar te redden. De situatie voert hen de bergen in, op weg naar de waarheid over het lot van Michelle, en de confrontatie met een moordzuchtige radicale groepering…

Persoonlijke mening:
Het eerste deel begint al direct met volle actie. Het is opgesplitst in verschillende hoofdstukken, flashbacks. Je komt telkens wat meer te weten wanneer de gebeurtenissen beschreven worden vanuit het standpunt van een ander personage.

In het tweede deel wordt Sara’s gevangenschap beschreven. Je komt ook meer te weten over de groepering en hun motieven. Alle voorbereidingen worden getroffen voor het overbrengen van hun “boodschap”. Ondertussen wordt Will geïntroduceerd tot de groep zodat hij verder op zoek kan om zijn Sara te redden.

In het derde deel lopen de verhaallijnen in elkaar en leiden tot de ontknoping. Voorlopig ben ik wel wat verzadigd van de avonturen van Will en Sara.

Rating:
★★★★★

Hebban Reading Challenge 2019
September – Lees een boek uit de Hebban 1000

Laatste weduwe staat genoteerd op 204 in de top 1000 van 2019.

Overzicht pagina Hebban Reading Challenge 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: