Verborgen

9789402751284_frontTitel: Verborgen
Reeks: Will Trent #8
Auteur: Karin Slaughter
ISBN: 9789402751284
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Will Trent heeft al heel veel gezien in zijn carrière, maar zo persoonlijk als deze zaak is het zelden geweest. Dat beseft hij meteen zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat en het ernstig toegetakelde lijk van een collega aantreft. Van het lichaam lopen bloederige sporen weg, die erop wijzen dat er ergens nog een slachtoffer moet zijn. Wanneer op de plaats delict ook nog iets wordt gevonden wat direct verband houdt met Wills verleden, beseffen hij en patholoog-anatoom Sara Linton dat ze alles op alles moeten zetten om erger te voorkomen…

Persoonlijke mening:
Alweer een schitterende thriller in de Will Trent reeks. Deze keer onderzoekt Will een moord op een voormalig politie-agent. Het wordt al vrij snel duidelijk dat er nog een slachtoffer is, maar dat de tijd dringt om deze levend terug te vinden.

De zoektocht kan beginnen en het is zowel voor Will Trent als Sara Linton een emotionele rollercoaster. Hun leven wordt voor de zoveelste keer op hun kop gezet.

Het boek leest heel vlot en je wil constant verder lezen wegens de nodige spanning en verrassingen. Het eerste deel eindigt in een climax. De volgende hoofdstukken zijn dan een flashback van de laatste week van het vermoedelijke tweede slachtoffer. Na de flashback wordt terug in het heden alles aaneengekoppeld. Alle puzzelstukjes vallen stelselmatig op zijn plaats.

Rating:
★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: