Genadeloos

9789402758191_frontTitel: Genadeloos
Reeks: Will Trent #6
Auteur: Karin Slaughter
ISBN: 9789402758191
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Inspecteur Will Trent lijkt, gesterkt door zijn liefde voor Sara Linton, eindelijk afscheid te kunnen nemen van zijn verleden. Maar wanneer zijn collega Amanda Wagner hem bewust buiten het onderzoek naar de moord op een jonge studente houdt, beseft hij dat de gebeurtenissen uit zijn jeugd hem nooit met rust zullen laten. Will verricht zijn eigen speurwerk en keert daarvoor terug naar het weeshuis waar hij opgroeide. Daar treft hij onverwacht Amanda aan…

Persoonlijke mening:
In Genadeloos kom je meer te weten over het verleden van Amanda Wagner en Evelyn Mitchell. De hoofdstukken wisselen af tussen het heden en de jaren 70. Onvoorstelbaar hoe het er in de jaren 70 aan toe ging met de apartheid. Ik hou niet zo van verhalen die zich afspelen van voor mijn tijd, veel te oud om mij er een beeld te kunnen van vormen.

Ik heb mij door Genadeloos geworsteld aangezien het verhaal mij niet zo lag. Het was te verwachten zeker omdat de voorganger Gevallen een ijzersterk verhaal had.

Rating:
★★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: