Gevallen

9789402758184_frontTitel: Gevallen
Reeks: Will Trent #5
Auteur: Karin Slaughter
ISBN: 9789402758184
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Een normale dag eindigt voor Faith Mitchell in een vreselijke nachtmerrie. Er wordt ingebroken in het huis van haar moeder, een onbekende man wordt vermoord, en er vindt een gijzeling plaats. Bovendien lijkt haar moeder spoorloos verdwenen… Faith gaat op zoek naar de overvallers. Waarom is haar moeder verdwenen? Heeft haar verleden ermee te maken? Samen met Will Trent, Amanda Wagner en Sara Linton duikt Faith in het verleden van haar moeder; het wordt een zoektocht waarbij ook zijzelf een groot risico lopen.

Persoonlijke mening:
Weer een spannend verhaal uit de Will Trent reeks. Je komt eindelijk wat meer te weten over het verleden van de familie Mitchell. Het boek is spannend van het begin tot het eind. Geen seconde om te ademen. Je wil altijd maar verder lezen om te weten of het nu al dan niet goed zal aflopen. Ik had helemaal niet door hoe de vork aan de steel zat. Is echt wel een topper, de volgende zal veel in huis moeten hebben om dit boek te overtreffen.

Rating:
★★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: