Verbroken

9789402753509_frontTitel: Verbroken
Reeks: Will Trent #4
Auteur: Karin Slaughter
ISBN: 9789402753509
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Na lange tijd keert arts en lijkschouwer Sara Linton voor een vakantie terug naar haar vroegere woonplaats Grant County, waar ze geconfronteerd wordt met de verdrinkingsdood van een jonge studente. De enige verdachte in de zaak pleegt zelfmoord; in zijn cel staat met bloed IK NIET op de muur geschreven. Sara roept hulp in van speciaal agent Will Trent. Hij treft een politieteam aan dat vastbesloten is de dood van de gevangene in de doofpot te stoppen. Ook de ondoorgrondelijke officier Lena Adams lijkt dingen voor hem te verzwijgen. Hij begint zich af te vragen of zij iets te maken heeft met de dood van Sara’s echtgenoot, de populaire politiechef Tolliver…

Persoonlijke mening:
Verbroken vind ik één van de mindere boeken uit de Will Trent reeks. Er wordt een levensloos lichaam van een vrouw gevonden. Alles lijkt op zelfmoord aangezien er een afscheidsbriefje gevonden wordt. Het wordt echter al snel duidelijk dat het een geënsceneerde zelfmoord betreft om moord te verbergen. Al snel wordt er een verdachte opgepakt die onder lichte dwang bekentenissen aflegt. Daarna pleegt hij zelfmoord in zijn cel. Sarah Linton die de verdachte nog kent van haar tijd als kinderarts gelooft niet dat hij een moordenaar is. Ze is er van overtuigd dat er geblunderd werd in het onderzoek en belt Amanda – Will’s baas – om zijn assistentie te vragen. Will wordt belast met het onderzoek, maar deze keer zonder zijn vaste partner Faith aangezien zij met bevallingsrust is.

Rating:
★★★★★

Hebban Reading Challenge 2019 – XXL Checklist
Acht keer van dun naar dik – Lees een boek met tussen de 300 en 399 bladzijden.

Vebroken telt 361 bladzijden.

Overzicht pagina Hebban Reading Challenge 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: