Blog #2019-014 “Zomertijd – Zzzzzz”

Afbeeldingsresultaat voor sleepyGeen lange blog vandaag want ik ben moe, heel moe! Zomertijd verstoort heel mijn bioritme en zal er nog maanden last van hebben. Maar ik ben blijkbaar wel niet de enige, kijk maar eens rond in jouw omgeving, heel veel vermoeide mensen te zien.

Op de trein zie ik ook terug veel slapende mensen zowel ’s morgens als ’s avonds, dat is tenminste als ik zelf mijn ogen kan openhouden. Ik gebruik het treinritje van ongeveer een uur nu om bij te slapen want anders komt het niet goed. Zo geraken natuurlijk mijn boeken niet uitgelezen. Het is nu toch wachten tot 16 april 2019 voor deel 5 & 6 uit de Will Trent reeks want die zijn in herdruk wat heel bizar klinkt voor e-books.

Het enige voordeel van zomertijd is dat de kat gewoon wintertijd aanhoudt en in plaats van mij om 4 uur wakker te maken, het al 5 uur is, ongeveer de tijd dat de wekker toch zou aflopen. Maar ja, de kat die went op den duur ook aan zomertijd…

Verdomme hé, wanneer wordt de zomertijd afgeschaft?!? En nog liefst samen met de wintertijd en terug GMT aanhouden zoals het hoort!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: