Genesis

9789402753493_frontTitel: Genesis
Reeks: Will Trent #3
Auteur: Karin Slaughter
ISBN: 9789402753493
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Op een dag wordt een zwaar toegetakelde, naakte vrouw binnengebracht in een van de grootste ziekenhuizen van Atlanta. Ze belandt op de Eerste Hulp bij arts Sara Linton, die na een persoonlijke tragedie in Grant County een nieuw leven heeft opgebouwd in Atlanta. Sara krijgt de vrouw niet uit haar gedachten en wil achterhalen wat er gebeurd is. Wanneer speciaal agent Will Trent en agente Faith Mitchell op de zaak worden gezet, besluiten ze hun krachten te bundelen. Midden in de bossen ontdekken ze een huiveringwekkende, ondergrondse martelkamer. In de duistere ruimte treffen ze het gruwelijk verminkte lichaam van een vrouw aan. Als kort hierop weer een vrouw verdwijnt, wordt duidelijk dat de sadistische moordenaar nog lang niet van plan is te stoppen…

Persoonlijke mening:
Genesis vliegt er al meteen in. Karin Slaughter schuwt geen gruwel en zet meteen de setting voor het verhaal. Mijn ontbijt kwam er op de trein bijna terug uit. Het verhaal is opgesplitst in verschillende delen die dagen van een onderzoek verschrijven.

Faith en Will krijgen de opdracht om de moordenaar op te sporen en uit te vissen hoe de vork aan de steel zit. Een moordenaar heeft het voorzien op magere bitchy vrouwen die  niemand mist. Zoals gewoonlijk worden ze niet met open armen ontvangen door de plaatselijke politie. Integendeel ze worden eerder tegengewerkt.

Rating:
★★★★

Hebban Reading Challenge 2019 – Thriller Magazine Reading Challenge
(09) Lees een derde deel uit een thrillerreeks.

Genesis is het derde deel uit de Will Trent reeks.

Overzicht pagina Hebban Reading Challenge 2019

2 Comments on “Genesis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: