Versplinterd

9789402751963_frontTitel: Versplinterd
Reeks: Will Trent #2
Auteur: Karin Slaughter
ISBN: 9789402751963
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Abigail Campano heeft geleerd om in haar huwelijk jarenlang geweld en bedrog te accepteren. Maar als zij bij thuiskomst op een insluiper stuit die met een mes in de hand over het dode lichaam van haar dochter gebogen staat, maakt een ongekende kracht zich in haar los. Een kracht die de man fataal wordt. Will Trent krijgt de leiding over het onderzoek en al snel blijkt het om veel meer dan een gezinsdrama te gaan.

Persoonlijke mening:
Versplinterd heeft je van de eerste seconde in jouw macht. De toon wordt direct gezet en de spanning druipt er onmiddellijk vanaf. Er is een brutale moord gepleegd. Wanneer de moeder thuiskomt staat een onbekend persoon over het lijk gebogen. het komt toch een gevecht tussen de vreemdeling en de moeder met fatale afloop. De plaatselijke politie wordt erbij gehaald en ook speciaal agent Will Trent. Niets is wat op het eerste zicht lijkt. Het verhaal wordt in verschillende delen opgedeeld en elk deel beslaat een dag van het onderzoek.

Versplinterd is een echte pageturner die je moeilijk aan de kant kunt leggen. Ik had verschillende scenario’s in mijn hoofd, maar geen enkel kwam nog maar in de buurt van hoe de vork aan de steel zit. Daar hou ik wel van, een thriller met een onverhoopt einde.

Rating:
★★★★★

Hebban Reading Challenge 2019
Maart – Lees een prijswinnend boek

De Hebban Thriller Awards (voorheen de Crimezone Awards  en daarvoor de Zilveren Vingerafdruk  genoemd) werden in 2002 voor het eerst uitgereikt. De Hebban Thriller Awards zijn de enige publieksprijzen voor het genre in Nederland en Vlaanderen. Vanaf 2013 is de Hebban Thriller Debuutprijs een lezersjuryprijs.

In 2009 werd “Versplinterd” van Karin Slaughter bekroond met een Hebban Thriller Award voor de categorie “Buitenland”.

Overzicht pagina Hebban Reading Challenge 2019

One Comment on “Versplinterd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: