May’s

WP_20190124_17_30_40_Pro.jpg


May’s

Type: Restaurant

Dageraadplaats 11
2018 Antwerpen

 


d4183be7bf5a433586b55f2740e4dd9aPersoonlijke mening
:
May’s is een gezellig restaurant met lekkere Thaise keuken. Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen. De gerechten zijn steeds vers en de bediening gebeurt heel vlot. Ik vind de porties aan de kleine kant, dus ik neem bij May’s nu steeds ook een voorgerecht. Er is voldoende keuze zowel traditionele als Thaise keuken.

May’s heeft ook een supergezellig terras met aan de zijkanten van die leuke houten banken met kussens. May’s is gelegen op een pleintje waar amper verkeer passeert. Het binneninterieur geeft een warm gevoel. Ondanks dat het restaurant 2 verdiepingen heeft, zit het steevast vol. Reserveren is de boodschap als je zeker wil zijn van een plaatsje.

Rating:
★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: