Othello

wp_20190123_11_56_24_pro[1]


Othello

Type: Restaurant

Albert-I Promenade 16
8400 Oostende

wp_20190123_12_07_04_pro[1]
Aperitief Maison

 

Persoonlijke mening:
Restaurant Othello heeft uitzicht op de zee. Het is gelegen aan het Nationaal monument voor zeelieden, maar nog veel gemakkelijker, bij het kunstwerk met de lelijk rode blokken. Het ligt ook op wandelafstand van het station.

Het restaurant heeft een heel gezellig interieur, er speelt rustige muziek op de achtergrond. De toiletten zijn ook zeer proper. Je wordt er heel vriendelijk onthaald. Je ziet echt de uitbaters het restaurant met passie uitbaten.

Alle gerechten zijn gemaakt met verse producten en zijn heel lekker. De aperitief maison is zeer lekker en gemaakt met gin, cointreau en jus d’orange. Als je een glaasje wijn bestelt, dan wordt dit gebracht in een klein glazen flesje. Dit is echt heel mooi gepresenteerd en geeft een meerwaarde aan het lekker gezellig tafelen. De prijs-kwaliteitverhouding is tip top in orde. Een echte aanrader!

Rating:
★★★★

AANRADER

2 Comments on “Othello

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: