Blog #2019-002 “Reuma”

foto van Jungian Institute Postgraduate Program in Depth Psychology.De weken gaan snel vooruit, het is al weer zondag. Tijd voor mijn wekelijkse blog. Deze week wordt het echter een korte blog want ik kan niet lang zitten wegens een pijnlijke heup.

Ik heb al minstens 20 jaar kinderreuma (ja de naam blijft kinderreuma, ben intussen wel al volwassen) en je geneest nooit meer van reuma. Je leert leven met de ups en downs. Doorheen die 20 jaar heb ik geleerd dat deze chronische ziekte nu éénmaal deel uit maakt van mijn leven. Ik kan slachtoffer blijven of ik kan het een plaats in mijn leven geven en er het beste van maken. Ik heb voor het laatste gekozen, het heeft me wel een aantal jaar gekost om het te aanvaarden dat het er nu éénmaal is. Ik heb geen zin om een klaagblog te starten, past niet bij mijn persoonlijkheid.

Dus bij deze ga ik terug liggen en rusten, maar ik wil je nog meegeven om na te denken over de tekst op de foto: “Not everyone is meant to be in your future. Some people are just passing through to teach you lessens in life.”

One Comment on “Blog #2019-002 “Reuma”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: