Blog #2018-034 “Vuurwerk”

Knipsel.PNGVuurwerk, ik heb er een haat-liefdeverhouding mee. Ik zie dat wel eens graag als dat voor een evenement georganiseerd wordt. Alle veiligheidsvoorschriften worden dan ook in acht genomen en meestal is het zelfs de brandweer die het afvuurt.

Het privé-vuurwerk daarentegen, daar heb ik het er toch niet mee, zeker niet op oudejaarsnacht. De kans is heel klein dat degene die het vuurwerk aansteekt nog nuchter is. Het privé-vuurwerk stelt ook niet veel voor. Ik snap niet dat mensen hun geld daar kunnen aangeven.

Van mij mag direct de wildgroei aan privé-vuurwerk verboden worden, veel te veel ongelukken en onze dieren, HSP’ers, autisten,… zijn er ook niet gelukkig mee. Laat vuurwerk maar over aan steden en gemeenten die het professioneel organiseren!

Laten we hopen dat de weersomstandigheden ons dit jaar gunstig zijn: heel veel wind (type orkaan is voldoende), dikke mist en gietende regen!

One Comment on “Blog #2018-034 “Vuurwerk”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: