De laatste meisjes

voorkant boekTitel: De laatste meisjes
Auteur: Riley Sager
ISBN: 9789026335266
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
De pers noemt ze ‘The Final Girls’: Quincy, Sam en Lisa, een berucht groepje waar niemand bij wil horen. De enige overlevenden van drie verschillende massamoorden. Ze zijn voor altijd met elkaar verbonden, vanwege hun verleden. Maar wanneer Lisa onder verdachte omstandigheden overlijdt en Sam plotseling bij Quincy op de stoep staat, moet Quincy toegeven dat ze Sam en Lisa eigenlijk nauwelijks kent. Moet ze Sam vertrouwen? Of kan er maar één Final Girl zijn?

Persoonlijke mening:
De laatste meisjes (Final Girls) zijn meisjes die als enige een massamoord overleefden. Sommige herinneren zich elk detail, anderen leiden aan geheugenverlies. Wanneer een Final Girl in verdachte omstandigheden overlijdt, wordt het leven van de andere meisjes terug op hun kop gezet.

De laatste meisjes is een spannende thriller die je geen seconde verveelt. Beetje per beetje kom je meer te weten wat er gebeurd is met de Final Girl Quincy die aan geheugenverlies lijdt. Verslavende thriller met de nodige spanning en plottwists.

Rating:
★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: