Wat jij niet ziet

voorkant boekTitel: Wat jij niet ziet
Auteur: Sarah Pinborough
ISBN: 9789044350586
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Louise is een alleenstaande moeder. Tijdens een zeldzaam avondje uit ontmoet ze een man en valt als een blok voor hem. De maandag erop ontmoet ze haar nieuwe baas, David. De man uit het café, die getrouwd blijkt te zijn, en die zegt een fout te hebben begaan. Dan ontmoet Louise Adele, de vrouw van David. De twee raken bevriend en Louise leert een heel andere kant van David kennen. Er lijkt iets goed mis in hun huwelijk. Louise wil weten wat…

Persoonlijke mening:
Het is de eerste keer dat ik een boek lees die start met een geheimhoudingsverklaring. Ik heb nu nog niet zoveel boeken gelezen en was dus een beetje verrast door de verklaring. Ik mag dus absoluut niets verklappen van het einde wat ik sowieso nooit van plan ben. Het bederft alleen maar het leesplezier voor anderen.

Je zal het maar voor hebben dat de man die je op café tegenkwam en wel ziet zitten jouw  nieuwe baas wordt. Je zou voor minder wegkruipen op toilet wanneer hij langskomt met zijn vrouw op het werk om kennis te maken. Nog vreemder is dat Louise ook zijn vrouw Adele per toeval treft en dan nog eens besluit om er een vriendschappelijke band mee op te bouwen. Gaandeweg het eerste deel had ik echt het gevoel wie is wie voor de gek aan het houden, wie heeft er allemaal een verborgen agenda. Ik vroeg me ook echt af hoe Adele sommige zaken wist of Louise. In deel twee wordt de spanning nog verder opgebouwd en het gaat van kwaad naar erger. In het derde en laatste deel volgt dan de ontknoping, hoe de vork werkelijk aan de steel zit. Je zult het boek zelf moeten lezen als je het ook wil weten.

Rating:
★★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: