De opvolger

voorkant boekTitel: De opvolger
Reeks: De bottenverzamelaar #2
Auteur: Fiona Cummins
ISBN: 9789026333019
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
In de thriller De opvolger van Fiona Cummins woont de negenjarige Jakey Frith met zijn ouders aan de Engelse zuidkust. Hij is ternauwernood ontsnapt uit de klauwen van een macabere seriemoordenaar. Maar de Bottenverzamelaar loopt nog altijd vrij rond en wacht het moment af om alsnog toe te slaan. Clara, het meisje dat nog door hem wordt vastgehouden, klampt zich vast aan de gedachte dat ze ooit gered zal worden. De Bottenverzamelaar heeft ondertussen een leerling gevonden, die hij klaarstoomt om zijn bottenmuseum over te nemen. Maar hij kan Jakey en de detective die zijn dromen doorkruiste niet uit zijn hoofd zetten en zint op de ultieme wraak.

Persoonlijke mening:
Ik vond De verzamelaar een heel spannend boek met een einde die naar meer proefde. Ik was dan ook direct verkocht om het vervolg te lezen. Ik ben vrij teleurgesteld want het verhaal was niet meer zo spannend. Ik geraakte er maar niet in. Het verhaal op zich lag mij precies ook veel minder. Teleurstellend.

Rating:
★★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: