Hard

voorkant boekTitel: Hard
Auteur: Leen Dendievel
ISBN: 9789492159953
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Op een bepaald moment in het leven krijgt iedereen ermee te maken: vreselijke hartenpijn. Je wordt verliefd, je denkt dat je de man of vrouw van je leven bent tegengekomen en plotseling verdwijnt hij of zij uit je leven. Van de ene dag op de andere eet je niet meer, slaap je niet meer, sluit je je op, ga je te veel drinken, lig je liever in een bolletje op de grond dan in je bed en staat het huilen je nader dan het lachen. En vooral: je hart doet zeer.

Maar kan dat wel? Kan een hart pijn doen? En hoe kan het dat een persoon zo’n leegte kan achterlaten en jou zoveel pijn kan bezorgen dat je denkt dat je gaat sterven?
In HARD doorbreekt Leen Dendievel het taboe dat er nog steeds hangt rond liefdesverdriet. Ze neemt je mee op een trip door het land der liefde, van de roze naar de donderwolk. Ze bekijkt het emotionele en het fysieke aspect van een gebroken hart en beantwoordt wat je altijd al wilde weten: kan je sterven aan een gebroken hart?

Persoonlijke mening:
Uiteindelijk krijgen we er allemaal mee te maken: hartzeer. Het boek beschrijft goed wat het hartzeer inhoudt en wat de oorsprong daarvan is. Zonder verliefdheid & liefde, kun je geen hartzeer oplopen. Liefdesverdriet wordt zelfs vergeleken met een rouwproces om een dierbare. Ook wordt er beschreven wat de gevolgen kunnen zijn van hartzeer. In zeldzame gevallen kun je zelfs eraan sterven! Tijd heelt meestal alle wonden, behalve voor degene met fatale afloop.

Rating:
★★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: