Het pakket

voorkant boekTitel: Het pakket
Auteur: Sebastian Fitzek
ISBN: 9789044352252
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
De jonge psychiater Emma Stein komt haar huis niet meer uit. Ze is namelijk doodsbang sinds ze werd verkracht in een hotelkamer, en herkent in elke man de dader. Emma was het derde slachtoffer van de psychopaat die in de pers de Kapper genoemd wordt, en zij is de enige die dat heeft overleefd. Op een dag neemt ze een pakje aan van de postbode, dat voor haar buurman bedoeld is. Maar als het niet wordt opgehaald begint ze zich af te vragen wat er in het pakje zit. En of het niet voor haar bedoeld is…

Persoonlijke mening:
Het pakket is een spannende thriller die je meteen vastgrijpt en niet meer loslaat. Het verhaal is heel vlot geschreven.  Je twijfels constant of Emma, die zelf psychiater is, nu geestesziek is of niet. Je raakt volledig in de war of het nu de waarheid is of een waan van haar. Ik hou er absoluut van dat de spanning tot het einde aanwezig is en dat je absoluut geen idee hebt hoe het zal aflopen. Ik had wel vermoedens wie nu de dader was of hoe de vork aan de steel zat, maar ik zat er compleet naast. Dit maakt het voor mij een schitterende thriller.

Rating:
★★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: