Mijn zus

voorkant boekTitel: Mijn zus
Auteur: Michelle Adams
ISBN: 9789026140525
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Irini is een jonge anesthesist met een bewogen jeugd. Vlak voor haar vierde verjaardag is ze door haar ouders weggegeven aan een tante. Het hoe en waarom van de keuze haar te verstoten en haar zus te houden, heeft ze nooit begrepen. Haar oudere zus Elle neemt gedurende de jaren af en toe contact met haar op, maar altijd loopt dat noodlottig af. Wanneer Elle haar laat weten dat hun moeder is overleden, stemt Irini ermee in om naar huis te komen. Daar realiseert ze zich al snel dat het verleden van haar familie complexer is dan ze ooit had kunnen bedenken. Niet in de laatste plaats omdat ze achter de werkelijke drijfveer van haar ouders komt. Elle speelt ondertussen een sinister spel, waardoor Irini nu pas écht in de problemen komt…

Persoonlijke mening:
Mijn zus is een keispannende thriller die van de eerste seconde vastpakt en niet meer loslaat. Elle is de dominante zus waar het al meteen duidelijk wordt dat ze aan een psychische stoornis lijdt. Ze heeft echter alle touwtjes strak in de hand waardoor haar zus Irini in een familieweb terecht komt waar ontsnappen onmogelijk is. Tegen dat Irini goed en wel beseft wat er allemaal aan de hand is, overlijden/verdwijnen familieleden die toelichting zouden kunnen geven hoe de vork aan de steel zit. Irini geeft (noodgewongen) haar zoektocht niet op. Het boek blijft spannend tot op het eind met een verrassend einde.

Rating:
★★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: