Vriendschapsverzoek

voorkant boekTitel: Vriendschapsverzoek
Auteur: Laura Marshall
ISBN: 9789024581764
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
In Vriendschapsverzoek, het debuut van Laura Marshall, ontvangt Louise een Facebookbericht van iemand die al meer dan 25 jaar dood zou zijn.

Maria Weston wil vrienden met haar worden op Facebook. Maar Maria is sinds het afscheidsfeest op school niet meer gezien en wordt al jaren vermist. Iedereen waant haar dood, vooral Louise, die al haar hele leven een verschrikkelijk geheim met zich meedraagt.

Wanneer Louise wordt gedwongen om te achterhalen wat er precies die avond heeft plaatsgevonden, weet ze alleen zeker dat Maria terug is. Klopt dat wel?

Persoonlijke mening:
Vrienschapsverzoek is een spannende verslavende thriller. Je hebt het maar voor een vriendschapsverzoek op facebook van iemand die al lang dood is. Wat zou je zelf doen, het aanvaarden of niet? Het hoofdpersonage komt in een rollercoaster terecht van onzekerheid, maar is toch nieuwsgierig genoeg om het verzoek te accepteren, met alle gevolgen van dien. Heel haar leven wordt overhoop gehaald, deels aan zichzelf te danken om zich de stuipen op het lijf te laten jagen, maar jah, als je een verleden hebt dat je koste wat kost wil geheim houden, is het natuurlijk gemakkelijker om in paniek te slaan.

Rating:
★★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: