Dubbelleven

voorkant boekTitel: Dubbelleven
Reeks: Johan Pieters #1
Auteur: Tom Bergs
ISBN: 9789460794292
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
De laatste dag van februari begint voor rechercheur Johan Pieters zoals elke andere, maar dat lijkt al snel te veranderen. Omdat exact een maand later zijn teamchef en jarenlange partner Louis Fransen met pensioen gaat, krijgt hij het gezelschap van de pas als hoofdinspecteur afgestudeerde Sophie D’Hondt. Het eerste contact tussen de 36-jarige Pieters en de 26-jarige blondine is niet bepaald hartelijk te noemen. De kersverse aanwinst mag meteen haar kennis in de groep gooien als in het gemeentelijk park van Haacht het vermoorde lichaam wordt teruggevonden van de 21-jarige studente Ines Vos. Al blijkt zij ook andere interesses te hebben gehad dan enkel studeren. Wat heeft Naomi Reuters te verbergen? Of welke waarheid gaat er schuil achter advocaat Walter De Cock, die continu hun pad blijft kruisen? En wat heeft het onderzoek te maken met het verleden van Johan? De antwoorden krijg je in een verhaal waar niets is wat het aanvankelijk lijkt.

Persoonlijke mening:
Ik hou van Belgische schrijvers, ik vind het leuk wanneer verhalen zich in België afspelen en nog meer als ik zelfs de buurt wat ken. Op korte tijd gebeuren er 3 moorden waar de inspecteurs hun handen vol mee hebben om deze op te lossen. Dubbelleven is zeker en vast een goed boek, het verhaal is vlot geschreven, spannend genoeg en met onverwachte gebeurtenissen. Ik ben niet onmiddellijk omver geblazen, maar wou wel steeds verder lezen om te weten hoe het nu zou aflopen.

Rating:
★★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: