Blog #2018-027 “vakantie”

foto van Wicca Teachings.Na heel de zomer doorgewerkt te hebben, is het mijn beurt om 3 weken met vakantie te gaan. Ik hou van de herstgeuren, de herfstkleuren, de herfsttemperaturen,… Kortom van de HERFST!!!

Nadeel van vakantie te nemen buiten het seizoen is dat er amper nog iets te doen is, maar dat is ok voor mij want ik hou toch niet van extreme drukte. Ik heb trouwens een uurtje extra verlof want we gaan over op het winteruur tijdens mijn verlof. Wat heb ik dan wel gepland? Absoluut niets! Ik ga genieten van de rust, natuurwandelingen in de Kalmthoutse Heide, boeken lezen, onze 3 katten,…

Jaja, je leest het goed: 3. Gisteren hebben we onze nieuwste familielid geadopteerd bij dierenasiel Canina en ze heet “Lexa”. We hebben haar vernoemd naar “Commander Lexa” uit de reeks “the 100”. Het is al een echte commander, het is al baas over onze 2 heren. 

 

2 Comments on “Blog #2018-027 “vakantie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: