Breng me terug

voorkant boekTitel: Breng me terug
Auteur: B.A. Paris
ISBN: 9789026342950
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij terugkomt bij de auto is Layla spoorloos verdwenen. Ze wordt nooit teruggevonden.

Twaalf jaar later is Finn verloofd en gelukkig – zijn verleden heeft hij achter zich gelaten. Tot hij op een middag thuiskomt van zijn werk en zijn verloofde op de bank ziet zitten. Ze houdt iets in haar handen, houdt het tegen het licht. Een object zonder enige waarde, behalve voor Finn en Layla. Is zijn eerste liefde teruggekeerd? Of speelt iemand een spel met hen?

Persoonlijke mening:
B.A. Paris is toch één van mijn favoriete schrijvers geworden. Ze slaagt er in om telkens fantastisch psychologische thrillers te schrijven waar je vanaf de eerste seconde verslaafd aan geraakt. Je wil altijd maar verder lezen om te weten hoe het afloopt. Telkens wordt er een klein beetje meer spanning opgebouwd.

Ik hou ervan dat het boek opgedeeld is in 3 delen en een epiloog. In het eerste deel wisselen de hoofdstukken van het heden en het verleden elkaar af. Tegen het eind van dit deel wil je nu echt wel weten hoe het verder zal gaan. In het tweede deel wisselen de hoofdstukken tussen 2 hoofdpersonages Finn en Layla. Het tweede deel eindigt spannend, je wil onmiddellijk verder met het derde deel en je vraagt je af welke hoofdstukken elkaar zullen afwisselen. Ik hou wel van deze stijl met afwisselende hoofdstukken. Ik verklap echter niets over het derde deel. De epiloog is heel kort en het verhaal is eigenlijk wel heel triest. Breng me terug is een fantastisch thriller die ik met heel veel  plezier heb gelezen.

Rating:
★★★★★

AANRADER

One Comment on “Breng me terug

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: