Gebroken

voorkant boekTitel: Gebroken
Auteur: B.A. Paris
ISBN: 9789026339400
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Het begon op die avond in het bos. Cass Anderson stopte niet om een vrouw te helpen, en nu is die vrouw dood. Vermoord. Sindsdien vergeet ze steeds meer: waar ze haar auto heeft geparkeerd, of ze haar medicijnen heeft ingenomen, waarom ze een kinderwagen bestelde ook al heeft ze geen baby. Wat ze niet kan vergeten is de vrouw die ze misschien had kunnen redden en het verschrikkelijke schuldgevoel. En de telefoontjes van iemand die zwijgt. Er is iemand die haar in de gaten houdt…

Persoonlijke mening:
Weeral een spannend verhaal waarvan je wil weten hoe het zal aflopen. Ik had helemaal in het begin een vermoeden, maar je moet echt tot op het eind wachten om te weten hoe de vork aan de steel zit. Mijn vermoeden zat er gedeeltelijk naast. Sommige zaken hou je echt niet voor mogelijk en zie je totaal niet aankomen.

Rating:
★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: