Achter gesloten deuren

voorkant boekTitel: Achter gesloten deuren
Auteur: B.A. Paris
ISBN: 9789026336904
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.

Persoonlijke mening:
Het boek begint met een koppel die vrienden ontvangt voor een gezellig avondje onder vrienden. Het koppel Jack en Grace lijken voor elkaar gemaakt. Iedereen droomt van zo’n sprookjeshuwelijk. Alles is perfect, net iets te perfect waardoor je de indruk krijgt dat er veel meer achter schuil gaat. Al snel slaat de droom om in een ware nachtmerrie in de volgende hoofdstukken.

Het is altijd verdacht als een persoon snel wil trouwen zonder dat je elkaar echt leren kennen hebben. Ook het stellen van eisen zoals dat de andere partner zijn of haar werk dient op te zeggen zou al een alarm moeten laten afgaan. Maar jah, de liefde maakt blind, je negeert alle signalen.

Het boek is een hele spannende psychologische thriller die je in 1 ruk wil uitlezen. Je bent benieuwd of iemand ooit achter de ware toedracht komt. Zal Grace ooit in slagen om te ontsnappen uit haar nachtmerrie?

Rating:
★★★★★

AANRADER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: