Negen

voorkant boekTitel: Negen
Reeks: Fabian Risk #2
Auteur: Stefan Ahnhem
ISBN: 9789026331657
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
De thriller Negen van Stefan Ahnhem, het tweede deel in de serie rondom Fabian Risk, vertelt wat er in Stockholm is gebeurd in de weken voorafgaand aan kerst. Het politieonderzoek naar de gewelddadige dood van een politicus en de ontvoering van een diplomatenzoon, kost rechercheur Fabian Risk bijna zijn carrière. Het is het zwaarste onderzoek ooit voor Risk, waarbij bepaalde machten er alles aan doen de waarheid te verbergen. Tegelijkertijd leidt de Deense rechercheur Dunja Hougaard een onderzoek dat haar van Kopenhagen naar Stockholm voert.

Persoonlijke mening:
Het boek begint met een vreemde brief waardoor je helemaal niet de indruk hebt dat je een thriller aan het lezen bent. Nadien duurt het nog een tijdje vooraleer dit thema terug aan bod komt en dan denkt “Ah ja, zo was het boek begonnen”. Je dient er jouw hoofd bij te houden met de verschillende verhaallijnen zowel in Zweden als in Denemarken die door elkaar lopen maar tegen het eind van het boek netjes in elkaar overvloeien. Eindelijk vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Eigenlijk vind ik het wel een triest verhaal eens je weet hoe de vork aan de steel zit.

Rating:
★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: