Nicholas

voorkant boekTitel: Nicholas
Auteur: Nicholas Arnst
ISBN: 9789492626226
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
In het razend populaire tv-programma Nicholas trekt illusionist Nicholas Arnst de straat op om argeloze voorbijgangers op straat en Bekende Vlamingen te verbazen met zijn street magic. Mysterieuze verdwijningen, coole kaarttrucs en andere vingervlugge close-up acts laten iedereen versteld staan. ‘Dees kannekik ni aan’: Karen Damen vatte het mooi samen. ‘Hoe doet hij dat toch allemaal?’ vraagt heel Vlaanderen zich met open mond af.

In zijn boek onthult Nicholas meer dan wat hij op televisie laat zien. Niet alleen leert hij je technieken waarmee je zelf ‘mirakels’ kan produceren; Nicholas laat doorheen deze trucs ook zien wie hij echt is, wat hem drijft. Want achter elk van zijn trucs schuilen persoonlijke verhalen die het miljoen kijkers van zijn tv-programma nog niet kennen. Dit boek vertelt je ook deze verhalen: persoonlijke ervaringen die Nicholas echt verwonderen. Het is dit gevoel voor verwondering dat Nicholas wil delen.

Persoonlijke mening:
Ik haat goochelaars, het is puur bedrog. Ze maken misbruik van de tekortkomingen van onze hersenen. En toch was ik geïnteresseerd hoe bepaalde trucs nu uitgevoerd worden. Helaas is het e-book niet leesbaar op mijn reader en op mijn pc is het nog erger want dan zet hem 2 bladzijdes boven elkaar. Ik ben dan maar de paperback in de bibliotheek gaan lenen.

Nicholas start zelfs zijn boek met te vertellen dat goochelen bedrog is.

Ik vond het boek maar niets, maar dat heeft dan weer meer te maken met mijn natuurlijke afkeer van goochelen.

Rating:
★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: