Zonder gezicht

voorkant boekTitel: Zonder gezicht
Reeks: Fabian Risk #1
Auteur: Stefan Ahnhem
ISBN: 9789041426345
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Zonder gezicht van Stefan Ahnhem is een bloedstollende thriller over de gruwelijke effecten van pesten en buitensluiting, en over de ultieme wraak. Het is het eerste deel in een serie met Fabian Risk in de hoofdrol. In Zonder gezicht krijgt de eigenzinnige rechercheur Fabian Risk te maken met de moord op twee van zijn oud-klasgenoten. Hij vermoedt een link met het verleden. Terwijl de politie dieper in de zaak duikt, realiseert Risk zich dat ze te maken hebben met een moordenaar die gevaarlijker is dan ze ooit hadden bedacht…

Persoonlijke mening:
IJzersterke en spannende Scandinavische thriller. Sociale uitsluiting op school is de reden waarom een medeleerling zint op wraak op zijn vroegere klasgenoten. Hij heeft een plan tot in de kleinste details uitgewerkt. Zal de Zweedse politie er tijdig in slagen om hem te stoppen vooraleer de volledige klas wordt uitgemoord? Het onderzoek wordt bemoeilijkt doordat de Deense politie het onderzoek ophoudt door geen medewerking te verlenen.

Rating:
★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: