Uit je burn-out

Titel: Uit je burn-out
Auteur: Carien Karsten
ISBN: 9789021552491
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Mensen die burned-out zijn of dit dreigen te raken, ervaren een gevoel van machteloosheid en zitten vast in hun eigen leven en werk. Uit je burn-out is een inspirerend programma dat stap voor stap helpt om hieruit te komen. Aan de hand van praktische oefeningen en heldere voorbeelden leert men de regie in eigen hand te nemen en weer vol plezier en met zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Een effectief programma dat al veel mensen heeft geholpen.

Persoonlijke mening:
Praktisch boek om uit je burn-out te geraken in de vorm van een stappenplan. Ook als je geen burn-out heb, kun je de test nemen om te weten of je je in de risicozone bevindt. Het boek staat boordevol tips, ook als je geen burn-out hebt, kun je er wat van opsteken.

Rating:
★★★★

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: