Small talk

Titel: Small talk
Auteur: Debra Fine
ISBN: 9789068342352
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Hang je bij een zakenfeestje voornamelijk rond bij de hapjesbar? Weet je tijdens sollicitatiegesprekken niets te zeggen om het ijs te breken? Heb je twee linkerhanden als het gaat om netwerken? Dan is het tijd voor Smalltalk! Dit boek staat vol tips en aanwijzingen om: – een gesprek te beginnen, zelfs als je niets te zeggen hebt; – ongemakkelijke stiltes te vermijden; – je luistertechniek te verbeteren en zo beter te communiceren; – een conversatie elegant af te ronden; – een positieve indruk achter te laten.

Persoonlijke mening:
Niet iedereen is van nature goed in small talk. De schrijfster geeft goede tips hoe je je hierop kunt voorbereiden, welke soort vragen je kunt stellen. Je kunt je dit eigen maken door veel te oefenen.

Rating:
★★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: