Moordenaars en hun motieven

Titel: Moordenaars en hun motieven
Auteur: Jef Vermassen
ISBN: 9789460420559
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Jef Vermassen schrijft zoals hij pleit: met gedrevenheid. Die eigenschap vormt de kern van zijn engagement als strafpleitercriminoloog en maakt van Moordenaars en hun motieven een even ontluisterend, moedig als belangrijk boek. In elke mens schuilt een potentiële moordenaar. Moordenaars zijn en blijven mensen, hoe monsterachtig hun daden ook lijken. Ze komen uit alle rangen en standen. Jef Vermassen toont de vele gezichten van moord van partnerdoding tot genocide. Hij ontleedt zo nauwkeurig mogelijk de motieven van moordenaars. Voortdurend stelt hij zich de vraag naar het waarom van hun soms zo onbegrijpelijke daden.

Persoonlijke mening:
Moordenaars en hun motieven is een heel boeiend boek. Het leest heel vlot. Jef Vermassen neemt je mee doorheen de natuur om vervolgens de link met de mens te leggen wat hun motieven zijn om tot moord van een medemens over te gaan.

Rating:
★★★★★

AANRADER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: