Moeten maakt gek

Titel: Moeten maakt gek
Auteurs: Albert Ellis, Wouter Backx
ISBN: 9789026326042
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Hoe komt het dat op sommige momenten alles hopeloos en utizichtloos lijkt en we geen kant meer op kunnen? De Rationeel Emotieve Therapie (RET) geeft een duidelijk antwoord: dat doen we zelf. We denken onszelf als het ware de put in: we stellen ons verkeerd op tegenover de onaangename kanten van het leven. Op een andere manier gaan denken en voelen, is niet gemakkelijke en vereist veel oefening. In Moeten maakt gek wordt een en ander stapsgewijs duidelijk gemaakt en is eel plaats ingeruimd voor zelfwerkzaamheid: oefeningen en opdrachten helpen de lezer om zijn of haar emotionele lot in eigen hand te nemen.

Persoonlijke mening:
Praktisch boek over hoe je met “moeten” jezelf gek maakt. Het boek leert je de Rationeel-Emotieve Therapie (RET) om jouw “moeten” op te sporen en deze om te buigen. Je wordt aan het werk gezet aan de hand van opdrachten.

Rating:
★★★★

 

One Comment on “Moeten maakt gek

  1. Pingback: Blog #2018-015 “L’enfer, c’est les autres” – Musquito

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: