Leven zonder filter

Titel: Leven zonder filter
Auteur: Fleur van Groningen
ISBN: 9789492626080
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Voel jij je anders dan de meeste mensen? Krijg je meer indrukken binnen? Ben je sneller moe? Maar heb je ook meer oog voor detail? Ervaar je intense emoties, voel je anderen makkelijk aan en streef je naar diepgaande contacten? Dan ben jij mogelijk hoogsensitief.
In Leven zonder filter vertelt Fleur openhartig en met zelfrelativering over de zoektocht naar haar gebruiksaanwijzing. Hoe ze ontdekte dat ze hoogsensitief is en zich daar aanvankelijk tegen verzette, uit schrik voor labels en zweefteven. Tot ze ondervond dat de eigenschap naast nadelen ook voordelen kent.

Persoonlijke mening:
Ik ben heel blij dat Fleur van Groningen beslist heeft om het boek “leven zonder filter” te schrijven. Het is heel vlot leesbaar en ik heb er heel veel van opgestoken. Ik had het boek van Elaine Aron een half jaar eerder gelezen. Dit was de eerste keer dat ik hoorde over hoog sensitieve personen. Ik vind Leven zonder filter een prima aanvulling, vooral omdat het zeer persoonlijk is en haar zoektocht beschrijft. Iemand die zich niet kan voorstellen hoe de wereld voor een HSP eruit ziet, kan heel veel opsteken uit dit boek.

Rating:
★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: