Ik weet dat u liegt

Titel: Ik weet dat u liegt
Auteurs: Job Boersma, Guus Essers
ISBN: 9789461260680
Uitvoering: e-book

Beschrijving:
Zou het niet geweldig zijn als u elke leugen direct zou herkennen? Als u zou weten of een sollicitant overdrijft? Of een klant u belazert met een schadeclaim? Of een zakenrelatie liegt over zijn bijdrage aan een project? Ontdek in dit praktische boek hoe u met slimme verhoortechnieken en lichaamstaalanalyse kunt voorkomen dat mensen u bedriegen. Ontwikkel een antenne voor misleiding, manipulatie en intimidatie zodat niemand u tijdens persoonlijke gesprekken, vergaderingen en onderhandelingen nog in de luren kan leggen.

Persoonlijke mening:
Mensen geloven dat ze heel goed zijn in het ontdekken van leugens bij anderen, maar in praktijk zijn we er heel slecht in. Het boek geeft een aantal tips waar je wel aandacht kunt voor hebben om leugens op te sporen.

Rating:
★★★★

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: